Paradis alternativ


 Motto: ''Not everyone is out to screw you over,
Maybe, yeah just maybe, they just want to get to know you."
Marina Diamandis

   Uneori, aș vrea să trăiesc într-un tărâm al previzibilului, unde apele sunt limpezi, cerul senin, iar florile cresc pe straturi perfect delimitate. Aș vrea să găsesc pe pernă o scrisoare de la Dumnezeu, cu răspunsuri la frământările mele. Aș vrea o busolă interioară, care să-și învârtă acul doar între ''Da'' și '' Nu''. Aș vrea evenimente împărțite în categorii, etichetate și expuse într-un muzeu sufletesc. Aș vrea să pot privi vitraliile fără teama că mi se vor sparge deasupra frunții.
   În lipsa acestui decor liniar, sunt doar o visătoare cu tălpile goale și cu un voal negru în fața ochilor. Brațele întinse și credința reprezintă singurele mele repere.
   Drumurile sunt lungi, sinuoase și aride. Gleznele pot fi frânte, inima poate sfârși într-o prăpastie. O clipă e de-ajuns pentru a transforma lumina în întuneric.
   Cu toate acestea, voi dansa cu necunoscutul, mă voi scufunda în apele reci și tulburi, voi culege florile sălbatice. Poate că paradisul se află la capătul dezamăgirilor.


Comentarii

  1. asta inseamna maturitate...cu adevarat.
    asta inseamna iubire...cu adevarat.
    asta inseamna speranta...cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oriunde ai dansa, oriunde te-ai afla, tu esti la fel de minunata.

    RăspundețiȘtergere
  3. De acord cu aproape tot, dar.. chiar ai vrea sa traiesti pe un taram al previzibilului? Ma indoiesc ca ai mai gasi satisfactie in a sti dinainte, in a nu fi surprinsa de mai nimic..

    RăspundețiȘtergere
  4. Uneori, aș vrea să văd doar o secvență din viitor. ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Voci rabdatoare

Postări populare de pe acest blog

Notițe needitate

Totul este o eră

De ce nu dormi la ora asta?